SponsorSponsor
  • Allieβ˜€οΈ Binge watching USEF Network when I can't sleepπŸ‘Œ #USEFNetwork Retweeted by USEFNetwork 12/22/2014 8:30:43 AM
  • USEF Network Liza Boyd & Brunello won their second straight USHJA Intl. Hunter Derby Championship in August. #2014USEFNe... https://t.co/fJSMvoHFki 12/21/2014 6:47:05 PM
  • USEF Network McLain Ward & HH Carlos Z jumped to the President's Cup win at WIHS, and onto the "Best of 2014" list. #201... https://t.co/Pk9KhEkVAI 12/20/2014 8:34:22 PM
  • USEF Network Anyone can become a WEG Gold medalist. Just follow Pete Kyle's 5 "Easy" Steps πŸ˜‰ - http://t.co/fHCLIJ6re6 12/19/2014 12:25:21 PM
  • USEF Network @jeennnyyyyy_ πŸ‘ - Good way to kill the time before the #GHM2015 is live 😊 12/19/2014 11:41:57 AM
  • USEF Network Buddy Brown & Finally Ours won the Grand Prix Hunter Derby at Del Mar International. A "Best of 2014" moment." https://t.co/qHFnEsrG6l 12/19/2014 11:37:34 AM
  • USEF Network George says "no pussy paws." 😺🐎 #GHM2015 starts Dec.30th. https://t.co/eXDQ7j5GEA 12/18/2014 8:40:52 PM
  • USEF Network The Saddle Seat Equitation World Cup came back to the U.S. in 2014, and the home team swept Gold. #2014USEF... https://t.co/LeUihDR2QX 12/18/2014 3:47:18 PM
  • USEF Network @FlyOnOver Great list, Thanks for including us! πŸ‘ @determinedequin @MyBarnChild @bigamdiet @legalEq πŸ‘ 12/18/2014 3:37:23 PM
  • Tracy I featured my fave twitter accounts on the blog: http://t.co/DWNgIpZ99v @determinedequin @MyBarnChild @bigamdiet @USEFNetwork @legalEq Retweeted by USEFNetwork 12/18/2014 3:21:38 PM

News

Bretton Chad Named Show Jumping Hall of Fame Rider of the Month for April

RELEASE: May 14, 2013
AUTHOR/ADMINISTRATOR: Show Jumping Hall of Fame

Lexington, KY - 
Bretton Chad of Calgary, Alberta, Canada has been named the Show Jumping Hall of Fame Rider of the Month for April.

Chad competes in the West Conference Amateur-Owner division of the Show Jumping Hall of Fame Jumper Classic Series aboard Tjengo. The month of April was successful for Chad and her riding partner, as they earned 1st place at Blenheim Spring Classic II and 3rd place at Blenheim Spring Classic III.

The Show Jumping Hall of Fame Jumper Classic Series honors one rider each month as the Rider of the Month. The honor goes to the one rider who earns the most points on one horse in Series competition that month.

“We would like to congratulate Bretton on being our April Rider of the Month,” said George Morris, President of the Show Jumping Hall of Fame. “She had done well so far this season, and we hope to see more success as we get into the summer months.”

The Show Jumping Hall of Fame Jumper Classic Series hosts separate divisions for junior and amateur-owner riders in two Conferences—the East Conference and the West Conference.  Series standings are used to help determine junior and amateur-owner entries for the Alltech National Horse Show and Las Vegas National Horse Show.

The Show Jumping Hall of Fame conducts the Show Jumping Hall of Fame Jumper Classic Series, held under Grand Prix rules and specifications. The Show Jumping Hall of Fame Jumper Classic Series is designed to give amateur-owner and junior riders an opportunity to compete at higher levels and serves as a proving ground for many riders who aspire to someday represent the United States in international competition. The series receives sponsor support from SmartPak, The National Horse Show Association of America, and Stadium Jumping, Inc.

Any horse show offering a class that meets all the criteria set forth in the Show Jumping Hall of Fame Jumper Classic Series specifications and has prize money of at least $1,000 is eligible to be part of the Series.

The Show Jumping Hall of Fame was organized to promote the sport of show jumping and to immortalize the legends of the men, women and horses who have made great contributions to the sport. The Show Jumping Hall of Fame is located at the Kentucky Horse Park in Lexington, KY.  Plaques honoring those who have been honored with induction into the Hall of Fame can be seen at the Horse Park's Rolex Stadium. Mementos and artifacts from the sport's history are on display as part of the Show Jumping Hall of Fame collection at the United States Hunter Jumper Association (USHJA) Wheeler Museum at the Horse Park.

News

Competitions