SponsorSponsor
  • Allieβ˜€οΈ Binge watching USEF Network when I can't sleepπŸ‘Œ #USEFNetwork Retweeted by USEFNetwork 12/22/2014 8:30:43 AM
  • USEF Network Liza Boyd & Brunello won their second straight USHJA Intl. Hunter Derby Championship in August. #2014USEFNe... https://t.co/fJSMvoHFki 12/21/2014 6:47:05 PM
  • USEF Network McLain Ward & HH Carlos Z jumped to the President's Cup win at WIHS, and onto the "Best of 2014" list. #201... https://t.co/Pk9KhEkVAI 12/20/2014 8:34:22 PM
  • USEF Network Anyone can become a WEG Gold medalist. Just follow Pete Kyle's 5 "Easy" Steps πŸ˜‰ - http://t.co/fHCLIJ6re6 12/19/2014 12:25:21 PM
  • USEF Network @jeennnyyyyy_ πŸ‘ - Good way to kill the time before the #GHM2015 is live 😊 12/19/2014 11:41:57 AM
  • USEF Network Buddy Brown & Finally Ours won the Grand Prix Hunter Derby at Del Mar International. A "Best of 2014" moment." https://t.co/qHFnEsrG6l 12/19/2014 11:37:34 AM
  • USEF Network George says "no pussy paws." 😺🐎 #GHM2015 starts Dec.30th. https://t.co/eXDQ7j5GEA 12/18/2014 8:40:52 PM
  • USEF Network The Saddle Seat Equitation World Cup came back to the U.S. in 2014, and the home team swept Gold. #2014USEF... https://t.co/LeUihDR2QX 12/18/2014 3:47:18 PM
  • USEF Network @FlyOnOver Great list, Thanks for including us! πŸ‘ @determinedequin @MyBarnChild @bigamdiet @legalEq πŸ‘ 12/18/2014 3:37:23 PM
  • Tracy I featured my fave twitter accounts on the blog: http://t.co/DWNgIpZ99v @determinedequin @MyBarnChild @bigamdiet @USEFNetwork @legalEq Retweeted by USEFNetwork 12/18/2014 3:21:38 PM

News

HITS Saugerties Crowns its Spring Circuit Champions

RELEASE: June 17, 2008
AUTHOR/ADMINISTRATOR: By Chris Mayone

Prior to Sunday's $50,000 Purina Mills Grand Prix, HITS handed out its Spring Circuit Awards to the most accomplished equestrians who participated at HITS Saugerties this spring. The overall and reserve circuit champions in 68 divisions were awarded during a special Parade of Champions celebration in the grand prix ring at HITS-on-the-Hudson to cap off three exciting weeks of competition.

It was a very successful spring for trainer Cynthia Williams of New England Farms, and it showed on Sunday when her students Hugh Dollard, Carolyn Curcio, Jennifer Padovani and Chelsea Cohn each won circuit awards. Dollard and In Our Time were Circuit Champions in the Modified Children's Hunter division, while Curcio was in the irons aboard Hero (Small Junior 16-17) and Que Sera (Large Junior 16-17) and captured two Circuit Champion ribbons. Padovani piloted Guapo to a reserve championship in the Adult Hunter 18-15 division, and Cohn rode Merci to a reserve championship in the Large Green Pony Hunters.

"It was certainly a great spring for New England Farms," said Cynthia Williams. "I have some great students right now, and all of their hard work has paid off with winning several circuit awards this spring at HITS Saugerties. Some of the best riders show in Saugerties, and it's a great accomplishment to win a circuit award there."

Another barn excelling at HITS Saugerties this spring was New Jersey's Renaissance Farm. Under the watchful eye of trainer Lisa Campi, the barn took home four circuit awards. BJ Stisken and Artisan were Circuit Champions in the Schooling Hunter division for owner Jackie Millen. In the Junior Jumper Lows it was Chloe Fico and Okie Dokie who captured the title, while Hillary Berger and her mount Copal Jass took home the top prize in the Adult Jumper Highs 31 & Over. Rounding out the awards for Renaissance Farm were Cali Bulmash and her mount Robson who were champions in the Child Jumper Lows.

Excelling on an individual note was New York City's Isabel Ryan, who rides at Southampton Riding Club under trainer Bobby Ginsberg. She was awarded both the Short Stirrup Hunter Circuit Championship and the Short Stirrup Equitation Circuit Championship aboard her horse Dot Com.

For complete results from the HITS Saugerties spring series of horse shows, please visit www.hitsshows.com/2008/res2032c.html. HITS Saugerties now takes a short break before returning for three consecutive weeks of world-class show jumping, beginning on July 23 with HITS-on-the-Hudson IV.

For more information and a complete schedule of classes and events, visit www.HitsShows.com.


News

Competitions